Contact

Добре дошли на страницата за контакти!

За нас Нашата мисия е да направим Arduino и MicroPython достъпни за всеки. Независимо дали сте начинаещ или опитен любител, ние искаме да ви помогнем да изследвате вълнуващия свят на електрониката. Вярваме в силата на общността и споделеното учене, затова този сайт е посветен на предоставянето на ресурси, уроци и проектни идеи, които да ви вдъхновят и насочат.

Нашето пътешествие Само от няколко години се занимаваме с електроника, но страстта ни към нея расте неимоверно. Този сайт отразява това пътешествие и ние сме нетърпеливи да го развиваме и усъвършенстваме с времето. Докато продължаваме да учим и разширяваме знанията си, искаме вие да бъдете част от това пътешествие.

Включете се Винаги търсим ентусиасти, които споделят нашата страст към електрониката и програмирането. Ако имате желание да допринесете, било то чрез създаване на съдържание, проектни идеи или техническа подкрепа, ще се радваме да чуем от вас. Нашата цел е да създадем жива общност, където всички можем да учим и заедно.

Бъдещи планове С развитието на сайта, нашата цел е да предоставим по-изчерпателни ресурси и интерактивни функции. Вашата обратна връзка и принос ще бъдат безценни за оформянето на тази платформа. Виждаме го като съвместно пространство, където ентусиасти като вас могат да споделят идеи, решават проблеми и вдъхновяват взаимно.

Свържете се с нас Ако имате въпроси, предложения или просто искате да се свържете, моля, свържете се с нас. Вашето мнение е от решаващо значение за нашето развитие и подобрение. Можете да се свържете с нас по имейл на “ardudevelop.eu[@]gmail.com”. Очакваме с нетърпение да чуем от вас и да работим заедно за създаването на нещо невероятно.

Имейл: ardudevelop.eu[@]gmail.com